Promotions

Toyota Vios Promotion May 2012

We have a special promotion for all brand new Toyota Vios J and G limited (not applicable for TRD, E and G version). We can give you two options for you, you can only choose either one of the following options:

Toyota Vios Promotion May 2012
Option 1 Free Original TRD Bodykit + Free Security Tinted with warranty (worth more than RM 2k)
Option 2 Discount RM 1,888 + Our Special Free Gifts

The free Vios TRD Bodykit is exactly the same as the picture above.  If you would like to get a quotation from us, kindly send us an email at admin@mybestcardealer.com. Call En Ihsan directly at 019-3559448 for more information.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

131 Responses to Toyota Vios Promotion May 2012

  1. Tin Shi Hao says:

    Halo,i nak tanya bulan December ada promotion ini tak?

    • admin says:

      Promosi bertukar setiap bulan, kami akan paparkan promosi bagi bulan december nanti. Jangan risau.

  2. Guest says:

    Hi,

    is there any promotion for altis ?

    Tq

    • admin says:

      Yes, but the promotion is not that attractive as this one. Give us a call at 019-3559448 to get the details. If you would like to get a quotation, kindly provide us more info on the amount of down payment you are willing to pay.

  3. admin says:

    We made some changes to the entry today.

  4. customer says:

    hi,
    did u have Toyota Vios 2nd hand??
    - d/payment = rm 5k
    - basic = rm 1.8k
    - monthly = rm 550 / rm 600

  5. ahmad says:

    nk tny..

    Monthly 650 n ke bwh..
    Ad x?

  6. sallehin says:

    if under grade shceme, what is the monthly installment? what is the rate?

  7. didi says:

    quotation plz..tq

    • admin says:

      Hi didi, kindly provide us the specific model that you are interested with and also the amount of down payment you are planning to pay upfront. Thanks.

  8. ali says:

    Salam 1 Malaysia…
    Saya berkenan nak beli vios model lama, tahun 2004 paling lama… survei dalam internet, ada harga around RM47000-RM52K Tapi, tak pasti samaada mencukupi syarat atau tidak..
    Gaji bersih: RM1100
    Duit simpanan untuk deposit: RM3000
    Cukup syarat ke tak nie?
    Berapa anggaran bayaran bulanan untuk vios, seperti yang saya nyatakan?

    • admin says:

      Salam, berdasarkan maklumat yang diberikan, gaji bersih anda tidak memenuhi syarat untuk mendapatkan pinjaman lebih daripada RM 30,000. Kami nasihatkan tuan sediakan penjamin ayah/ibu/adik beradik yang masih berkerja. Lebih elok jika tuan mengambil Perodua Viva baru kerana minyak nya yang lebih jimat dan cost maintenance nya yang jauh lebih rendah.

  9. nis says:

    interested in Vios J or G with Promotion Option 2..Is it AUTO or MANUAL?
    If down payment RM5000 – pls quote the monthly payment for 9 years?
    Can 100% loan be done for this model?
    Pls email me the details.

    Thx….

    • admin says:

      Hi nis, whats your basic salary? We can arrange a full loan for you but we need to make sure whether you are eligible for it. Vios J has both manual and auto. Which one that you want?

  10. anu says:

    saya ada VIVA .saya beli VIVA pada Dec 2011. kini, saya nak tukar kepada VIOU adakah syarikat toyoya buat trade in untuk kereta saya?

    • admin says:

      Hi anu, kami boleh trade in tetapi baki hutang kereta viva anda mungkin jauh lebih tinggi berbanding harga trade in kerana kereta itu masih baru. Anu akan mengalami kerugian yg sgt banyak.

  11. QingJian says:

    Hi admin, my salary basic RM2300 and just working for two month but already got confirmation letter as a permanent. I’m interested to get vios j (manual) with option 1. Could you send the quotation for 0% downpayment and 5% downpayment and also for graduate scheme? How much monthly?

  12. SL says:

    Hi, I am intrested in Vios G Version.
    Any special discount or special gift of this version?
    My basic salary is RM 3800.00, d/p RM 10,000.00, with 7 years installment.
    Can provide me the breakdown of how much my installment per month with bank intrest.Reply in e-mail.

    Thanks.Have a nice day.

  13. shazni says:

    Hi admin, my salary basic RM2310. I’m interested to get vios e with option 1. Could you send the quotation for 0% downpayment and 10% downpayment and also for graduate scheme? How much monthly?

  14. ariff says:

    Hi admin,

    boleh sy dapatkan quotation utk vios option 1…saya hendak trade in myvi 1.3 se manual tahun 2009…

    • admin says:

      Ariff, berape baki hutang myvi tersebut? Sila hubungi kami dengan segera bagi mendapatkan promosi ini kerana booking perlu dibuat sebelum 31 mei.

  15. siti says:

    interest rate pls?

  16. yamin says:

    Hi,my salary basic RM2300 and just working for two month. I’m interested to get vios E (Auto) with option 2. Could you send the quotation for 10% downpayment and 5% downpayment and also for graduate scheme? How much monthly?

  17. admin says:

    Hi yamin, we have sent you the quotations to your email. Please let us know if it helps.

  18. selvi says:

    i nak tau interest rate bagi toyata vious G atau E and promosi bulan Julai 2012 sebabi i nak beli kereta pada bulan julai ini sama ada MYvi atau toyota. kalau boleh nak interest terendah. harap bagi panduan.pls let me the promotion for july via email as i intend to buy car either vious/myvi in July thanks

    • admin says:

      Hi selvi, interest rate dan promosi berubah setiap bulan dan jika tuan ingin mendapatkan maklumat tersebut, hubungi kami semula pada minggu pertama di bulan julai.

  19. shaznisalleh says:

    salam..
    try to call u last night but ur phone is off..
    would like to ask about the car (Vios J auto)..
    where is your location..
    can we meet up or something..
    wanna send the documents to try it..
    thank you

    • admin says:

      Yup, my phone was run out of battery last night. Email us your phone number to our email or call me after 10 am at 019-3559448

  20. ken says:

    accepting trade-in?

    • admin says:

      Hi Ken, of course we do. We have 3 used car panels that we can refer too and we can compare the price for you. Just need you to contact us directly at 019-3559448

  21. Wan says:

    Hye…

    Saya bercadang untuk beli vios j manual yg baru. Basic salary rm 2000 and plus elaun offshore around rm 4000-rm7000..Boleh x saya nak buat full loan 9 tahun?berapa bulan2 & interest rate?

  22. MASLINA says:

    hallo..sy minat ngn vios tp basic 2080 saja..bolehke dapat full loan for 9 years..and boleh email and if ok i akn provide document yg diperlukan,,.,

  23. nak beli j auto baru says:

    helo, boleh tau promo utk bulan jul 2012. boleh email saya. ni branch / dealer kat mana ?

    • admin says:

      Salam, tuan punya lokasi di mana? Kami ada dealer di Sri Petaling, shah alam, dan lain2. Promosi akan dipaparkan di blog ni pada minggu depan kerana kami promosi itu belum diupdate lagi. Kami akan hantarkan quotation bagi model J auto berdasarkan 10% down payment dengan segera. Terima kasih!

  24. yatt says:

    as salam.. saya nk tnye, toyota vios trd ni if di melaka di area mane blh dptkn? dan jika saya bayar rm5000-rm8000 untuk muka kereta, agak2x monthly dpt x rm5++ or rm6++?

    • admin says:

      Wasalam, monthly dalam RM 786 dengan jumlah down payment sebanyak RM 8k. Jika berminat, saudari boleh menggunakan perkhidmatan kami. Ada discount pada bulan ni dan hubungi kami dengan segera untuk menikmati nya.

  25. zurakerol says:

    Hi,my salary basic RM3500 plus ot and my wife rm2000 . I’m interested to get vios s (Auto) with option 2 for 2nd car . Could you send the quotation for 10% downpayment and 5% downpayment and also for graduate scheme? How much monthly?
    if i not mistake vios s only for 2nd hand rite..

  26. Sya says:

    Sy ade proton persona brli april 2010. I nak tukar kepada VIOS. Blh trade in untuk kereta saya? Baki loan 46k. Blh send quotation x? Thnx

    • admin says:

      Apakah model kereta persona tersebut? Baki hutang you masih tinggi and you mungkin kena top up jika market value itu lebih rendah.

  27. kirin says:

    Hi admin, my salary basic RM2300 and just working for two month but already got confirmation letter as a permanent. I’m interested to get vios j (manual) with option 1. Could you send the quotation for 0% downpayment and 5% downpayment and also for graduate scheme? How much monthly?

    • admin says:

      Hi kirin, this is may promotion. There is no discount available for J model due to additional accessories added to the model. Kindly check your email for more info.

  28. Vic says:

    Please email me the quotation for all specs.
    My Pay : 4800(excluding comm and incentive)
    Down payment : 0% / 10%
    Loan period : 7 years / 9 years

    Thanks

  29. shamod says:

    hai,gaji saya dlam 2400 sebulan.please email me qoutation for vios 1.5j auto under grad scheme with 0% d.payment. Thanks!!

  30. mino says:

    Hi admin, my salary basic RM2200 plus with allowance is about rm2400(after EPF deduction). I’m interested to get vios J (auto).Ist there any promo? Could you send the quotation for 0% downpayment and 5% downpayment and also for graduate scheme? How much monthly?

  31. fifi says:

    Hi admin, my salary basic RM2200 (after EPF deduction is RM2000). I’m interested to get vios J (auto).Ist there any promo? Could you send the quotation for 0% downpayment and 5% downpayment and also for graduate scheme? How much monthly? also about loan process

  32. Mohamed says:

    Hi. I’m looking to buy a brand new Vios but I prefer a 100% loan deal. Can you perhaps email me your contact and other infos if it is possible to get 100% loan? Thanks

  33. aN says:

    hi..my salary rm2600.. Plz email me qoutation 4 vios 1.5j auto under grad scheme wth 0% d/paymnt.

  34. shahrul says:

    Salam,boleh saya dapatkan info berkenaan harga dan tawaran yang diberikan untuk bulan 10. Saya bercadang untuk membeli kereta vios J spec Auto ( Solid ). Tk.

    • admin says:

      Wasalam Shahrul, october’s promotion akan dikeluarkan pada minggu pertama bulan tersebut. You boleh hubungi kami semula lagi 3 minggu.

  35. Legacygt says:

    Salam tuan,

    Ingin bertanye,berkeinginan trade in kete & membeli vios j solid la yg paling murah….

    Gaji = 3200(basic) + 780(elaun fix)
    Loan rumah – 1300
    Personal loan – 240
    CC – bulan2 byr dlm 600

    Kereta skrg myvi 2006
    Full settlement ade dalam 16k

    Layak ke tuan?x larat dh nk bwk myvi,bonet kecik…..kete dh uzur….

    Terima kasih tuan….

    • Legacygt says:

      Loan rumah tu share dgn wife…..
      Klu bleh nk vios j auto….tu pun klu layak…
      X layak pki je myvi sampai lebur…..

    • admin says:

      Wasalam, tuan, based on maklumat yang diberikan, mungkin tiada masalah. Sila sediakan dokumen dan pihak kami boleh uruskan trade in process tanpa sebarang masalah. Berapa down payment you plan nk buat?

    • Legacygt says:

      Terima kasih kerana membalas tuan…

      Min d/p berdasarkan kelayakan brp tuan?
      Nak trade in myvi tu klu bleh…..
      Nak topup lg utk myvi tu lagi ke tuan?
      Budget pun ciput je ni tuan…..
      Maafkan sy tuan….

    • admin says:

      You boleh call atau sms kami model myvi tersebut dan kami akan checkkan harga trade in. Supaya kami boleh buat anggaran dahulu. Hubungi kami di 019-3559448

  36. Legacygt says:

    Salam tuan,

    Myvi 1.3cc manual (standard edition) 2006

    Tq tuan

  37. id says:

    salm
    sy berminat vios
    nk tya sy ada viva 2009 klu nk trade in boleh ke dan model mana pling tidak mbebankn.
    gaji basic 2500.bp dpymnt dn brp monthly.xfhm sgt jual beli kereta ni.tq

    • admin says:

      Wasalam, we can help you with the trade in process. Can we set an appointment to discuss with you on this? Call admin at 019-6577890. Thanks!

  38. Khairil says:

    Hi my name is khairil and i would like to buy vios option 1 and can i pay the doeposit RM3k using my credit card??
    Can u kuote me and email me urgently tq..

  39. Khairil says:

    Or if can, u can call me at 0123580489,
    Pls call after 11am and before 1.30 pm ok tq

  40. muhammad says:

    gaji bersih sy dalam dalam 20k sebulan..so,sy nk bayar muka rendah skit untuk vios (J) UNTUK DOWNPAY BRPE???bulan2 brpa?

  41. azri says:

    gaji brsih 2680 guru baru layak ker utk vios g?tlg kirakan untuk sy

    • admin says:

      hi Azri, kami dah emailkan quotation. Boleh hubungi kami dan dapatkan promosi diskaun selagi promosi masih ada. Thanks ya!

  42. azri says:

    Mintk qutation utk vios j auto

  43. safuan says:

    Hye..pls send qatation vios trd.salary basic 3k

  44. saya says:

    salam, my basic salary rm2800, can u send me quotation for the vios trd & vios j solid. how much monthly installment if downpyment 5% / 10%. thanks

  45. pablo says:

    Admin. Any promo for new vios this month?
    If my basic 1.3k, net pay 2.2k, can i get full loan? Send me quotation pls.

  46. Zack says:

    Hi my salary basic RM2300 and just working for a few month. I’m interested to get vios j Auto. Could you send the quotation for 0% downpayment and 5% downpayment and also for graduate scheme? How much monthly?

  47. zah says:

    Saya punyai kereta pesona tahun 2007, byaran tinggal 25k lagi.kalu nak trade in.jenis vios apa.gaji sy rm 2800.

  48. fasihah says:

    klu gaji sy bersih 1600k , umo bawah 25 … klau ade guarantoo boleh x..
    hantarkan quatation pls

  49. fasihah says:

    minimum berapa downpayment?

  50. ila says:

    salam..nak tau jgk promosi toyota vios tuk bln disember.:)tq

  51. sangap says:

    salam….saya gaji bersih 1,900..saya minat laa vios j…so kalau downpayment 10%…mesti RM7,500….so kalo sy nk byr dlm 3k boley??

  52. sha says:

    hi, gaji sy bersih 1500…sya ada guarantoo pown berkrje gov…blh bg quotation x…n brape downpayment n monthly…

    • admin says:

      Salam Sha, agak sukar jika gaji bersih you adalah RM 1,500. Kami sarankan tuan mengambil kereta berharga dibawah RM 50k untuk mendapatkan kelulusan pinjaman dengan lebih mudah.

  53. boy says:

    hi..gji sya skitar rm2700..saya nk vios auto..jika deposit rm10000,bp byr bulanan yg pelu dbyr?loan 9 thun..email me k..

    • admin says:

      Hi, kami sudah emailkan quotation bagi model E & J auto. Sila hubungi kami dengan segera untuk menikmati promosi yang dinyatakan.

  54. izatul says:

    sy nak beli vios…tp x nak downpayment…mcm ne yer

  55. wan says:

    berminat nak beli kereta vios, tapi apa beza model E , J , G dll? boleh terangkan?

  56. Nurfarhana Masiran says:

    im interested to buy vios G limited and my basic salary is 2.6k. DP 9k with 9years downpayment. how much is the interest rate can i get?
    and how much do i need to pay monthly? im currently working in kuching,sarawak

  57. Nurfarhana Masiran says:

    im interested to buy vios G limited and my basic salary is 2.6k. DP 9k with 9years downpayment. how much is the interest rate can i get?
    and how much do i need to pay monthly? im currently working in kuching,sarawak. please send me the quotation.tqvm

  58. lala says:

    Hye,gaji sy 2.4k monthly..boleh ke ambil vios trd?i’m single xpernah buat loan bank
    Nak tanye kalau sy nk bayar monthly 800 dwnpayment kene bayar berape ye??
    Plezzz help me

    • admin says:

      Hi lala, you perlu sediakan at least RM 15k utk dapatkan monthly dalam RM 850 /= Sila check email you utk maklumat lanjut.

  59. nurul says:

    Salam.. Saya cadang nak amik vios 1.5J.. Gaji kasar RM2,200.00..Sekarang ade wat loan tuk wira 2005, tinggal 5 thn monthly RM370.00, deposit utk vios ade prepare dlm RM20K.. Mampu x saya nk amik vios tu? Brp kadar rate vios tu? Saya kene trade in wira tu dulu ke?

    • admin says:

      Wasalam, berapakah baki hutang kereta Wira tersebut? Kami khuatiri baki hutang masih tinggi dan you perlu tambah wang utk trade in kereta ini. Cuba check dahulu.

  60. yazid says:

    saya nak tanya sikit lah.
    gaji bersih saya 2.3k. saya nak beli vios j manual. saya takde d/payment. adakah saya layak?
    mintak penerangan melaui emel. terima kaseh

  61. selamat says:

    salam.
    gaji saya 1000
    sy nk beli vios 2nd thn 04.dlam mudah ade 35000 or 40000.
    barape kene bayar downpayment untuk bulan2 dalam 3++
    kalau zero pulak berape.

  62. liza says:

    saya nak tye sikit…ade survey toyota vios e spec..dia offer altractive rebate 8k+eurokit trd tp dia kata compulsory bayar tint 1k warranty under toyota 7 year.. betul ke toyota buat camtu compulsory tint kalau nak beli masa sekarang ni?

    • admin says:

      Salam Liza, mana ada compulsory tint. Confirm dia gunakan helah ni utk perdayakan you. Kalau berminat utk membeli dgn pihak kami, boleh hubungi kami di 019-3559448. Dapat percuma tint.

  63. pakku says:

    salam TN nk tnya layk ka x sy bt loan untk vios J. Bdsarkn gji bersih saya 1899. sy berumur 22

  64. Gurgas says:

    haii nk tny, sy minat dgt vios trd tp gaji pokok kecik jer 1800.
    berapa downpayment klo nk beli trd ni?tq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>