Promotions

Proton Raya Promotion 2013 | Preve, Inspira, Exora

Register your brand new Proton with #mybestcardealer and enjoy the following rebates and free gifts from our Proton Authorized Dealers :

Model Duit Raya Free Gifts Package
Proton Persona RM 1,300 MY Free Gifts
Proton Satria R3 RM 600 MY Free Gifts
Proton Preve RM 3,500 MY Free Gifts
Proton Inspira RM 5,000 MY Free Gifts
Proton Exora Bold Prem (AT) RM 2,000 MY Free Gifts
Proton Exora Bold Exec (AT) RM 3,000 MY Free Gifts

This HARI RAYA Promotion only applies if your car is registered before July 31st, 2013. Should you be interested to make a booking, please do not hesitate to contact our friendly Proton Dealer at 019-3559448. CLICK HERE to download the latest price quotation for your brand new Proton.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

89 Responses to Proton Raya Promotion 2013 | Preve, Inspira, Exora

  1. Jayne says:

    Hi, I have a 2007 Naza Surera which Im still paying for but need to sell. Do you accept trade-ins?

    Thanks!

  2. Muhammad says:

    Abang, Proton Saga FLX 1.6 SE (S) CVT ada stock? Berapa boleh approve ya, utk Grad Scheme? Dan monthly payment utk ’0′ down payment? Terima kasih.

  3. pennywong says:

    Hi..plan to get Proton Preve 1.6 Executive (Auto), but i need to trade in my car “Inokom Atos ” do your company accept?

  4. asra sharlina says:

    I have 2007 naza suria and need to sell off and to buy saga sv..could u pls arrange for me full loan for saga sv pls.tq

    • admin says:

      May us know what’s the outstanding balance of your Naza Suria? Please check you email for Proton Saga quotation.

  5. SURAYA says:

    saya baru nk membeli kerata ..tp saya amat berminat dgn inspira
    sebenarnya brapa payment bulanan untuk inspira yea abg..
    kalau buat downpayment rm1,500-rm2000 pulak brapa rm bulanan kalau o downpayment plak brapa bulanan..klu gaji dalam rm1,400 to rm1,500 bole ke abg nk bli isnpira??

  6. Ric says:

    Can i have the price list for inspira, preve and persona with the discount?

  7. Shikin says:

    Can i have the price list for Preve? Possible can get before hari raya?

    Thank you

  8. SHAMSHOR BIN HASHIM says:

    I need quotation for Persona Preve Exora please and I have
    Wira 1.6 XLi AT year 1996 to trade in. Thanks.

  9. jason_coolio says:

    Hi, i would like to enquire on Proton Preve for the current Raya promotion. I would like to make downpayment about RM3000. Can you please inform me what is the monthly installment for 7 & 9 years?

  10. Bob says:

    Hi..I would like to ask about Preve Premium and Inspira 1.8MT..
    I already know that to apply need 3 month latest salary..In my case, my salary increase this month..so is it ok when try for loan..?

  11. David says:

    Thinking of owning a Proton Preve Premium…
    can provide me your best discout?

  12. asraf says:

    saya nak tnya, proton persona auto klu byr dwnpyment rm500 tiap bln berapa? tok 9 thn. n klu proton saga flx or sv sama hrga downpyment tiap bln berapa?

  13. asraf says:

    sorry, bkn rm500 tp rm5000.

  14. Mil says:

    Need quotation for Proton Preve Executive AT and also the list of free gifts. Tq

  15. Ragoo says:

    Saya guna Proton Persona 1.6 H/L. Masih bayar kat bank..tahun 2008. Nak trade in dan beli Exora Bold Premium. Tlg nasihat.

  16. achok_86 says:

    Hello, plan to get Proton Preve 1.6 (Auto), but i need to trade in my car “Hyundai Atos 2005 ” do your company accept? and how about if i want get the car with the “skim graduan” ?

  17. Ivy says:

    I hv perdana sei auto year 1999 and wira 1.5 aeroback 2000 , want to trade in exona, pls provide details, i am from penang

  18. amir says:

    hai admin, saya berminat dengan satria neo r3.. tetapi gaji saya sebulan rm1900-rm2200, am i possible to get this car?
    how much monthly if i put rm3000 D/P..?

    or

    i have saga year 2000 to trade still left 1year installment how??

  19. mil says:

    Boleh bagi price for saga SV auto dan Persona Elegance auto after discount raya x? berapa range trade in for wira auto 1.5 2002?

  20. Vmal says:

    hello..klau saya nak beli proton saga flx se…berapa harga dia dngan down payment 0….terima kasih

  21. AFIF says:

    interested for preve..not sure what spec yet..pm me for best price and best discount

  22. mohamadimran says:

    Saya berminat satria neo r3, tp sy dah ad loan kreta 22k yg dibuat bulan mac 2012.apa mgkin sy dpt loan lagi untuk satria r3 tnpa mnjual kereta kelisa saya..kereta kelisa itu abg sy yg byar setiap bulan..gaji sy 1500-2000..tlg beri kterangan…

  23. yun says:

    Salam dan selamat berpuasa,

    Boleh bagi quotation terbaik untuk Inspira 1.8MT, 2.0E & 2.0P? Saya berminat dan kalau boleh nak dapat kereta sebelum raya. Harap dapat feedback.

    Kalau dpt senaraikan 10% dp dan juga 0%dp.

    TQ

  24. Noreena says:

    Hi, loan sy dh lulus unt exora bold premium. So nk tanya ada stock untuk colour brown or silver tak?
    Coz dealer yg sy booking ni xde stock. Boleh tolong tak?

  25. syira says:

    Assalam…sy nk tnye utk harga kete inspira..saya mahu quotation utk inspira type 1.8(auto) & 2.0E(auto)…gaji sy dlm 2k,D/P 40K…bape saya kena bayar tiap2 bulan?? thx

  26. Ab Rahman says:

    Salam Admin,
    Saya nak book proton saga SV Auto Metalic dan nak guna nama anak (siswazah). At the same time nak trade-in saga/iswara hatchback Dec 2007(balance ada >< 6K). Apa document2 yang kene sediakan. Tolong kasi quotation for new and trade-in. Boleh ke dapat kereta tu sebelum raya atau minggu lepas raya?

    • admin says:

      Wasalam, kami dah emailkan quotation bagi Proton Saga tersebut. Mengenai trade in tersebut, tuan perlu hubungi kami.

  27. airsuam says:

    saya masih bayar viva 850 4thn 1/2, baki 4thn 1/2. minat nak tukar alza S. untung ke rugi trade in skrg

  28. zul says:

    could u send me qoutation for exora especially with the hari raya promotion…d/p 2500 – 5000….also for alza…thanx

    • admin says:

      Hi Zul, kami dah emailkan quotation bagi Proton Exora dan Perodua Alza. Sila hubungi kami jika you ada sebarang soalan.

  29. naizzar says:

    Saya berminat untuk membeli proton inspira (2.0cc auto)..tapi nama saya sudah ada 2loan kereta.1 kereta yg saya guna sekarang,lagi 1 loan untuk kereta ayah saya..boleh saya apply untuk loan kereta lagi 1? Jika boleh, boleh saya dapat d/p 0..jika tidak berapa anggaran d/p yg perlu saya bayar tanpa ada apa2 halangan dr pihak bank? Lagi 1,boleh saya apply loan bersama wife saya jika pihak bank sukar untuk melulus’n loan saya? Thank kerana membantu..

    • admin says:

      Salam, kami dah emailkan jawapan kami. Jika gaji bersih you tidak mencukupi, you boleh jadikan isteri you sebagai penjamin.

  30. askeri says:

    dear admin,
    i’m keen on buying the Saga flx SE 1.6 .
    considering that i just got a job with rm2k salary, do you think its applicable for me to apply for the graduate scheme since i just graduated 4 months ago. please reply. thanks :)

    regards

  31. shakirah says:

    salam..sy berminat nak beli kereta exora..blh tahu quotation dan bulanan berapa?tp sy tak tahu sama ada loan sy blh lepas ke tak sb sy blm ada kwsp..mula kerja bln 1.gaji bersih 2.5k ke atas..sebelum nie blm pernah buat apa2 pinjaman..

  32. lau says:

    could u send me qoutation for inspira 1.9 mt (metallic).Tq

  33. Nizam says:

    Trade in persona 1.6 B line year-2009 for preve 1.6 executive cvt.. Sent to me quotation..

  34. mie says:

    salam bangg….nak tanye….saya nak beli exora bold manual exec…bape harge n baper diskaun…selain tu ape gift abg leh kasi…..warna hitam/putih…..mekaseh

  35. awie says:

    saya ada myvi 1.3 manual tahun 2006 nak trade in ambil exora bold premium brp harga myvi saya.discount rm2000 tu sampai bila apa free gift yang dapat

    • admin says:

      Setakat ini, promosi ini diberitahu sehingga akhir bulan ni. Ada kemungkinan besar promosi ini masih ditawarkan pada bulan hadapan. Sila check email you untuk dapatkan quotation.

  36. amran says:

    Saya ada Persona 1.6 A tahun 2009. masih ada hutang bank. Berminat nak tukar Exora. Bole tolong terangkan dengan lebih lanjut apa yang perlu/bagaimana prosesnya?? Thanks.

  37. Kavi says:

    Saya berminat untul beli Proton Preve. Tolong hantar quotation.

  38. Diana says:

    Hai..dlm 1bulan lagi..genap la saya memakai saga flx se…
    Bleh tade in sudah ka tu ya..?
    Saya mo trade in saga flx se kepada
    Exora..

  39. Faiq says:

    Salam,

    Skg saya pakai saga flx se 1.6. Kereta tahun April 2013. Loan sampai 9 thun. Kalau saya nak trade in Inspira At 1.8 bp saya perlu tambah. bulan2 bp yer.

  40. Ree says:

    Hi. I have atos inokom prima 2007 still got installment but need to sell off. Is it possible to trade in for new saga sv? Thank u.

  41. Rul says:

    Saya nak trade in Exora Bold Premium Mac 2012 utk Inspira 2.0 E. Baki loan RM58k. Boleh maklumkan sama ada boleh trade in dan cara nak trade in.
    Tq

  42. ahmad says:

    Hye,saya nak trade in Kia Sportage 2012 (new model) utk suprema s super premium. Is it possible for me to trade in and how’s the procedure/next steps. Kindly email me the info please..thanx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>